Hírlevelek
Regisztráció
Orvosok a hálón
Orvosok
Dr Fekete Ferenc
Dr Fekete Ferenc
Budapest, II. ker.  Szakterület: urológia
telefon:  2137737
mobil:  06 30 3113045
fax:  
e-mail:  feketedoktor@gmail.com
www:  www.potenciaklinika.hu
Cím:  1027. Budapest, Kapás u 26 A


Elsősorban férfiak szexuális problémáival merevedési zavarok, korai magömlés stb./ , férfimeddőség kivizsgálásával és kezelésével , valamint prosztata problémákkal foglalkozunk a rendelőben. Szintén gyakran kezelünk urológiai gyulladások, fertőzések , himvesszőgörbület és fitymaszükület miatt pácienseket.


28 éve dolgozom urológusként. Először egy fővárosi egyetem urológiai klinikáján voltam tanársegéd, majd az országban az elsők között magánrendelőt hoztam létre és itt fogadom a pácienseket.
A panaszok megbeszélése, a vizsgálatok négyszemközt zajlanak, a diszkréciót fokozottan biztosítom. Törekszem arra, hogy a szükséges vizsgálatokat rögtön elvégezzük és a gondok kezelését lehetőleg már az első viziten megkezdjük.

Pénisz implantátum műtétet, hímvessző görbület miatti műtéteket rendszeresen végzek az ország számos városi kórházában, klinikáján. A máshol korábban sikertelenül kezelt, merevedési zavarban szenvedő pácienseket sok helyről irányítják hozzám, külföldről is felkeresnek betegek.
A szexuális gyógyítással foglalkozó szakemberek szervezetének / Magyar Szexuális Medicina Társaság / vezetője vagyok 2008 óta.

Bemutatkozás      Szolgáltatások      Rendelő      Kérdezzen!

Dr Fekete Ferenc

urológia
feketedoktor@gmail.com

Szponzorált hirdetések