Hírlevelek
Regisztráció
Orvosok a hálón
Orvosok
Dr Fekete Ferenc
Kérdezzen!
Dr Fekete Ferenc
Budapest, II. ker.

55786
Üdvözlöm Dr. Úr!
19 éves vagyok és 2012.október 31.-én volt bal oldali herezacskó varicositas műtétem. November 6.-án pedig varratszedésen voltam. A varratszedés óta egyszer tompa egyszer erősebb fájdalmat érzek a bal herémben. Azóta fecske alsógatyát hordok mert ha nem tartja semmi szintén kellemetlen érzés. A varratszedés óta múlthét hétvégén volt ejakulációm, ekkor lépett fel erősebb fájdalom a bal herémben. Jelenleg nem fáj de érintésre érzékeny. Pénteken és szombaton jegeltem és kb. 4 napja panalgorin fájdalomcsillapítót szedek napi 1x,2x.Ezek a fájdalmak annak a következményei hogy elkötötték az eret és nem jut oda vér vagy valami egyéb baj lehet a bal oldali herémmel? Azért fordulok önhöz mert mire megint időpontot kapok az urológusnál az több hét... Kontrollra meg majd 27.-én kell mennem.
Előre is köszönöm mielőbbi válaszát!!
Jelenleg a műtétet elvégző orvosa a felelős az ön kezeléséért, én nem szólhatok bele. Hozzá kell fordulni minden gonddal.

Ha kérdése, panasza van előbb is mehet hozzá mint megbeszélték-az a gond nélküli gyógyulásra vonatkozott
Ha bármilyen panasza van forduljon a kezelőorvoshoz személyesen. Ő kell, hogy kezelje ,a kezelés nem ért véget a műtéttel. Ha nem ér rá akkor majd kijelöl mást aki helyettesíti. Ha ez mégsem lehetséges vagy panasza bármi okból nem kerül ellátásra , forduljon az ügyeletes orvoshoz,vagy az osztály szakmai vezetőjéhez.

55469
Tisztelt Dr. Fekete Ferenc

Azzal a kérdéssel fordulok önhöz ,hogy megtudjam mennyibe kerül a teljes körülmetélés és az előzetes vizsgálat és hogy mennyi időbe fog telni amig elvégzik a vizsgálatott, műtétet, varrat szedés..... És kérhetnék e öntöl valami elérhetőséget? Mert írtam a klinika @mail-re de sajnos vlamiért nm engedi ,hogy elküldjem
Tisztelettel Gergyely
Ha ir a feketedoktor@gmail.com cimemre gyorsan válaszolok, két héten belül tudjuk műteni, varratszedés nem kell.A vipmail néha nehézkes csináljon gmailcimet

54436
Tisztelt Doktor Úr!

Nekem a következő lenne a kérdésem:
20 éves fiatal férfi vagyok,de a spermám olyan mintha darabos lenne..olyan mintha valamilyen zselé lenne és sokszor ki kell préselnem a péniszemből és nem spriccel..okozhatja a túlzásba vitt maszturbálás?
honnan veszi hogy a sperma nem lehet zselés ? Minden ami természetllenes az nem jó, az meg nem természetes ha naponta többszür van megömlés

54435
Tisztelt Doktor Úr!

Nekem a következő lenne a kérdésem:
20 éves fiatal férfi vagyok,de a spermám olyan mintha darabos lenne..olyan mintha valamilyen zselé lenne és sokszor ki kell préselnem a péniszemből és nem spriccel..okozhatja a túlzásba vitt maszturbálás?
ha panasza van forduljon majd vizsgálatra urológushoz, gyulladás okozhatja, maszturbálás nem

54136
I had no idea Budapest had such a M A S S I V E critical mass fwiloolng. I've seen critical mass a few times in San Francisco. Not sure how many participate, but the showing in Budapest is surely impressive. Great shot. Really captures the spirit of critical mass.

Összesen: 93 oldal
123456


Bemutatkozás      Szolgáltatások      Rendelő      Kérdezzen!

Dr Fekete Ferenc

urológia
feketedoktor@gmail.com

Szponzorált hirdetések